12v електрически крушки автомобилостроенето

12v електрически крушки автомобилостроенето

Модел: festoon-2835-6smd Напрежение: DC10-30V Дължина: 31мм, 36мм, 39мм, 42мм Приложение за лампа за четене на коли,

Информация за продукта

Модел: festoon-2835-6smd

Напрежение: DC10-30V

Дължина: 31 мм, 36 мм, 39 мм, 42 мм

Заявление за лампа за четене на кола, таванна лампа за автомобили, лампа за авточасти

QQ图片20180524230152.png


ЧЗВ

Q: Кой LED ъгъл на гледане трябва да избера?

О: Зависи от приложението. Широкоъгълните светодиоди работят най-добре в приложенията на сигналните лампи и тесните ъглови светодиоди работят най-добре в приложенията, където искате най-много светлина да бъде.


Въпрос: Защо моите завои сигнали мигат бързо или изобщо не?

О: Най-светлите единици в автомобилите са термични. Когато светлинната крушка светне, тя тегли ток през релето и релето се нагрява и контакционната арматура се огъва от топлината, генерирана от тока. Когато арматурата се огъне, веригата е изключена. Тогава лампата за мигането изгасва. След като се изключи, арматурата се охлажда и се връща във форма, като отново се свързва веригата и лампата отново светва и последователността се повтаря, което води до мигаща лампа. Светодиодите не текат достатъчно ток, за да накарат ретлената арматура да се нагрява и да функционира. Това може да бъде решено по няколко начина. Първо, може да се използва електронно реле, което мига по часовникова схема, а не чрез термично действие. Ние продаваме селекция от тези, които могат да работят с вашата кола. Ще трябва да разгледате вашето съществуващо реле и да определите дали едно от нашите релета ще работи в молбата ви. Нямаме препратка. Друг начин за разрешаване на мигащия проблем е да инсталирате резистор за натоварване през окабеляването на засегнатия сигнал за движение. Резисторът ще изтегли достатъчно ток, за да симулира обикновена халогенна крушка и да позволи нормално функциониране на нормалното реле за термична светкавица. Ако изберете този метод, моля изберете резистор за натоварване със същата или по-висока мощност като халогенната крушка, която е била инсталирана в тази схема първоначално


Въпрос: Защо някои автомобили няма да светнат светодиодите.

О: Ако инсталирате няколко светодиода във вътрешността на автомобила си и никой от тях не светне, дори и след обръщане на полярността, може да се наложи да имате натоварващ резистор във веригата, за да осигурите достатъчно поток на тока, за да задоволите контролера на осветлението в автомобилната си електрическа система.


В: Колко дълго ще спре LED крушките?

A: Животът на светодиодите е 20 000 часа. Въпреки това, електрониката, която върви с тях, може да бъде по-малко. Гаранцията за тях е за 2 години.

Hot Tags: 12v крушки автомобилни, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, по поръчка, купуват, евтини

Запитване

Може да харесаш също